Retail Promotie

Retail promotie speelt een belangrijke rol bij de belevenis van de klant. De retailbranche is een fascinerende branche met voldoende manieren om de klant te inspireren, verleiden en voor langere tijd aan uw bedrijf of merk te binden.

Ondanks dat er de laatste jaren veel is veranderd in de retail, is beleving alleen maar belangrijker geworden. Pro Image Group denkt graag met u mee over hoe u de beleving voor uw klanten kan versterken. Neem direct contact op via +31 (0)71 760 11 40 of klik hieronder om een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Pro Image Group is gespecialiseerd in het ontwikkelen van zowel langlopende campagnes als kortdurende acties. Daarbij kan het doel variëren: meer traffic in en naar de winkel generen, de aanschaf van impulsaankopen stimuleren of een nieuw merk in uw winkel introduceren. In elk geval weet Pro Image altijd originele concepten met een aantoonbaar effect te ontwikkelen.

Bekijk hier ons portfolio

Doelstelling retail promotie

Omdat geen merk, keten of situatie vergelijkbaar is, gaan we eerst een gesprek met u aan om uw doelstellingen te bespreken. U bepaalt daarbij zelf het vertrekpunt. Pro Image Group is in staat om vanuit een idee of doelstelling een complete campagne te ontwikkelen. Na uw briefing gaat ons creatieve team aan de slag om de actie gestalte te geven. Vervolgens presenteren wij ons voorstel, inclusief de begroting. Na akkoord beginnen we met de productie en wordt de planning in werking gezet.

Bij een complete campagne kunt u onder andere denken aan:

 • Campagnenaam
 • Logo
 • Teksten en pay-off
 • Vormgeving van print-, online- en POS-materiaal
 • Productie van print-, online- en POS-materiaal
 • Inzet van promotiemedewerkers
 • Opzet direct mailing (met voordelige portotarieven)

Bent u zelf al vrij ervaren in het opzetten van een campagne en heeft u alleen hulp nodig met een specifiek onderdeel van bovenstaand traject? Dan kunt u ook bij Pro Image Group terecht. Neem gerust contact met ons op, u zult versteld staan van onze flexibiliteit, snelheid, kwaliteit en scherpe tarieven!

Offerte aanvragen

Effectieve retail promotie campagnes

Om een retail promotie tot een geslaagde actie te maken bouwen wij regelmatig bewezen stimuli in om mensen in beweging te krijgen. Te denken valt aan het aanbieden van cadeaus en het creëren van een winkans, door een spelelement toe te voegen.

proimagelp

Pro Image Group is erin gespecialiseerd om dergelijke acties (zoals ‘Pak de bal!’ tijdens het V&D Prijzencircus) op een effectieve manier in de actiecommunicatie te bouwen.

Promotiematerialen

Afhankelijk van de inhoud van de campagne, zijn wij in staat om alle mogelijke soorten actiemateriaal te verzorgen. Dit kan gaan om:

 • Pop-up banners
 • Topkaarten
 • Stoepborden
 • Een podium, inclusief licht en geluid
 • Een afgesloten actieconsole, kluis of videocabine

Bij het produceren van materialen wordt er door ons vooraf een ontwerp gemaakt (eventueel in 3D), zodat u van te voren weet hoe het promotiemateriaal eruit komt te zien.

Personeel

Vaak gaan onze acties gepaard met de inzet van actiepersoneel. Dit kan een mannequin zijn die nieuwe collecties toont, artiesten die voor entertainment zorgen of promotors die vanuit de winkelstraat consumenten uitnodigen om aan uw actie mee te doen.

Mensenwerk

Retail promotie is mensenwerk, dat beseffen wij ons bij Pro Image Group maar al te goed. Daarom hebben wij een uitgebreid bestand aan professionals op verschillende gebieden. Hierdoor zijn wij altijd in staat om personeel aan te kunnen bieden dat perfect bij zowel de actie als de uitstraling van uw winkel past.

Wilt u weten wat Pro Image Group voor u kan betekenen op het gebied van retail promotie? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met +31 (0)71 760 11 40.

Drukwerk, ook gepersonaliseerd

In veel gevallen wordt een actie ondersteund door drukwerk in de vorm van uitnodigingen, posters, displays of brochures. Pro Image Group adviseert graag over wat voor soort drukwerk het best geschikt is voor uw retail promotie.

projecten_900x600_WEBERMAIL

Onze grafische afdeling voorziet uw bedrijf van professionele ontwerpen, binnen de huisstijl van uw bedrijf en promotie. Na uw goedkeuring van de drukbestanden zorgen wij voor het drukwerk. Doordat we gebruik maken van de nieuwste digitale productietechnieken is ons drukwerk van de hoogste kwaliteit. Dit bieden wij vervolgens tegen de scherpste tarieven aan.

Wij werken met direct mailing partners, die de nieuwste inprint technieken gebruiken voor het personaliseren van uw drukwerk. Dit gaat voornamelijk om de NAW-gegevens die worden voorgedrukt in full color. Daarnaast kan de direct mail zo persoonlijk mogelijk worden gemaakt. Door middel van het verzamelen van de koopgegevens en het koopgedrag van de klant, kan de voorpagina van de briefkaart of brochure worden voorzien van het product wat de klant het meeste heeft gekocht. Deze techniek vergoot de kans op respons aanzienlijk.

Portokosten retail promotie

Doordat wij ons drukwerk in grote oplages naar onze klanten versturen, kunnen wij zeer aantrekkelijke portotarieven aanbieden. Door de jaarvolumecontracten die wij met onze partners gesloten hebben, bent u ook voor kleinere oplages bij ons goedkoper uit.

Bent u geïnteresseerd geworden in onze direct mail mogelijkheden? Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Planning retail promotie

Uiteraard is de logistieke planning rondom een actie van groot belang. Wij zorgen voor het op tijd én gelijktijdig aanleveren van alle actiematerialen aan uw vestigingen, zodat u zelf nergens omkijken naar heeft. Dit geldt niet alleen voor het drukwerk, maar bijvoorbeeld ook voor de giveaways. Alle actiematerialen worden door ons ontvangen, gecontroleerd en in pakketten herverdeeld voor uw vestigingen. Voor een vlekkeloze en tijdige bezorging van de pakketten werken wij samen met betrouwbare partners, waardoor wij tevens scherpe tarieven kunnen hanteren.

Acties4all.nl

Naast de maatwerk promoties hebben wij ook een assortiment aan bestaande acties, die eenvoudig te personaliseren zijn. Doordat dit reeds ontwikkelde acties zijn, bieden wij hiermee bewezen succesacties aan tegen een zeer aantrekkelijke prijsstelling. Wij bieden deze acties aan via ons portal acties4all.nl. Klik op het logo om naar de site te gaan.

logo_acties4all_fc

Offerte aanvraag

Wilt u weten wat Pro Image Group voor u kan betekenen of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

naam (verplicht)

e-mail (verplicht)

onderwerp

je bericht