Winkelcentrum Hoofddorp Fashion Event 2017


Events, Modeshows, Retail Promotie

Op 1 en 2 april organiseerde Pro Image Group voor Winkelstad Hoofddorp de eerste editie van het Fashion Event. Met natuurlijk een dynamische modeshow met professionele modellen die de collecties van de deelnemende winkels toonden, maar ook met veel andere activiteiten. Zo was er een atelier waar creatieve workshop en presentaties werden gegeven en een style & beauty lab, waar make-overs werden gedaan en adviezen werden gegeven over haarstijl, kleuren, lingeriematen en meer. Natuurlijk was er ook wat te winnen deze dag, consumenten konden op vertoon van een kassabon de kluis proberen te kraken om één van de felbegeerde goodiebags te winnen.

Tenslotte werden ook de kleintjes niet vergeten, op de catwalk was een heuse talentenjacht, ‘model for 1 day’. De winnaars van deze contest mochten met de echte modellen in de modeshow het podium op!

Pro Image Group was verantwoordelijk voor de complete productie van dit evenement, inclusief de werving van en communicatie met de deelnemers, vormgeving en communicatie.