Enzoani beursstand EBW & Interbride


Events, Modeshows, Standbouw

In opdracht van Enzoani Europe bv heeft Pro Image het ontwerp van een nieuwe beursstand gemaakt voor de toonaangevende beurzen European Bridal Week te Essen en Interbride te Dusseldorf. Beide zijn internationale B2B beurzen waar inkopers uit heel Europa maar ook buiten Europa zich oriënteren, laten informeren en inkopen doen op het gebied van bruidskleding in de breedste zin van het woord.

In het ontwerp van de stand is rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Zoals bijvoorbeeld voldoende zitplaatsen voor de inkopers, ruime en overzichtelijke kasten voor de japonnen en last but not least een podium en catwalk voor het showen van de collectie. In dit geval hebben wij gekozen voor een zwarte hoogglans podium en catwalk en een zwart decor. De door Pro Image ingezette prachtige modellen, Daphne, Marit, Jesse-Li en Suzanne schitterden op de catwalk in de werkelijk betoverende japonnen van Enzoani, Blue by Enzoani, Beautiful en Badgley Mischka.

Ten opzicht van vorig jaar heeft Pro Image gekozen voor een hogere stand en zwarte truss. Het geheel leverde een trendy en stijlvolle stand op.