Modeshow organiseren

“Light, camera, action”

Modeshow organiseren door de specialisten van Pro Image Group. De modeshow wordt van a tot z voor u geregeld. Denk aan creatieve concepten, locatie, belichting, geluid, catwalk, aankleding, staging, modellen, personeel, marketing en communicatie. Een modeshow organiseren via Pro Image Group is kostenefficiënt en kwalitatief hoogwaardig. Kortom: u bent verzekerd van een volledig verzorgde modeshow die de verwachtingen van de bezoekers zal overtreffen. Pro Image Group is in 2001 opgericht omdat wij vonden dat het organiseren van een modeshow meer onderscheidend en doelgerichter kon. Wij hebben dus al jaren ervaring! Laat u inspireren door een aantal spetterende modeshows die we voor onze opdrachtgevers hebben mogen organiseren:

Offerte aanvragen

Modeshow organiseren bij Pro Image Group: hoe gaat dat in zijn werk?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, gaan we eerst met u in gesprek. Vervolgens wordt er een concept uitgewerkt en daarna beginnen wij met het daadwerkelijk organiseren van de modeshow.

Stap 1: Pro Image Group gaat met u in gesprek

Geen merk, bedrijf of modeshow is hetzelfde en daarom staan onze modeshow experts graag voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken. In dit gesprek  worden de beoogde doelstellingen van de modeshow en uw specifieke wensen besproken. Aan de hand van dit oriënterende gesprek zal er een offerte opgesteld worden. Pro Image Group werkt niet met vaste prijzen: alle voorziene kosten worden geïnventariseerd en aan de hand hiervan wordt een offerte op maat opgesteld. Deze offerte zal naar u toegezonden worden en kan indien gewenst persoonlijk worden toegelicht.

Offerte aanvragen

Stap 2: het maken van een creatief concept

Als u akkoord bent gegaan met de offerte, beginnen wij met het maken van een creatief concept. Hierbij worden niet alleen uw wensen en doelstellingen meegenomen, maar er wordt ook gekeken naar de identiteit van het bedrijf en naar de behoeftes van de doelgroep. Het creatieve concept wordt hierop aangepast, met een indrukwekkende modeshow als resultaat. Uiteraard is er binnen dit creatieve proces voldoende ruimte voor uw eigen inbreng en zijn onze conceptontwikkelaars pas tevreden als u dat bent.

Offerte aanvragen

Stap 3: De modeshow organiseren

Nadat het creatieve concept door u is goedgekeurd, gaan wij de modeshow organiseren. Pro Image Group zorgt ervoor dat de volledige modeshow tot in de kleinste details wordt verzorgd:

 • De locatie
  De locatie van uw modeshow is essentieel voor het succes. Gelukkig kan uw show op verschillende plekken plaatsvinden en heeft u keuze genoeg. Zo kan de modeshow zich buiten voltrekken, zoals de Groninger Mode Parade, op beurzen zoals de Huishoudbeurs, in uw eigen bedrijfspand zoals Nationale PreView Sports Business Center of op een externe locatie zoals de Nationale Weddingshow. Pro Image Group beschikt over een groot netwerk aan evenementlocaties, waardoor wij u een zeer divers aanbod kunnen presenteren. Ook zorgen wij voor het aanvragen van eventuele vergunningen.

proimage_group_11   proimage_group_2

 •  Aankleding
  Een rode loper, een roze loper, bloemen, statafels? Alles kan geregeld worden om de modeshow zo mooi mogelijk aan te kleden in het gewenste thema en kleurenpallet. Daarnaast zorgen wij voor comfortabele en fraai uitziende zitplaatsen voor al uw bezoekers.
 •  Catwalk & choreografie
  Een modeshow is niet compleet zonder een spectaculaire catwalk. Deze wordt  in combinatie met een podium, decor en kleedruimte compleet voor u geregeld en aangekleed zoals u dat wenst. Daarnaast zorgt Pro Image Group voor de choreografie van de show. Afhankelijk van het soort show wordt er door onze choreografen een complete show uitgewerkt, desgewenst inclusief getimede loop- en dans onderdelen.

catwalk_1   catwalk_2

 

 • Licht, geluid & audio
  Wij hebben verschillende middelen ter beschikking die ervoor zorgen dat de producties voor de modeshow snel, efficiënt en met een hoge kwaliteit kunnen worden gerealiseerd. Zo hebben wij in-house 2D en 3D grafische vormgeving, videomontage en een audiostudio. Daarnaast kunnen wij voor de beste licht- en geluidsinstallaties zorgen. Ook kunnen wij een DJ of muzikanten voor u regelen.
 • Modellen
  Wij hebben een omvangrijk bestand met prachtige mannelijke en vrouwelijke modellen. Deze kunnen ingezet worden als foto-, catwalk-, dans- en promotiemodellen. Dankzij ons grote portfolio is Pro Image Group in staat om de modellen te selecteren die passen bij de uitstraling van uw modeshow. Daarnaast houden wij regelmatig castings, zodat ons bestand up-to-date blijft. Hieronder vindt u een impressie van ons modellenportfolio. Naast modellen kunnen wij optioneel ook haar en visagie verzorgen.

modellen_anja_600x400 modellen_anne_600x400 modellen_demian_600x400 modellen_eva_600x400 modellen_ilze_600x400 modellen_jeroen_600x400 modellen_linda_600x400 modellen_manuel_600x400 modellen_yoelle_600x400 modellen_valerie_600x400 modellen_suzanne_600x400 modellen_suus_600x400 modellen_stefan_600x400 modellen_pascal_600x400 modellen_marit_600x400 marije 6 luik kleur

 • Personeel
  Goed en representatief personeel is essentieel om de modeshow in goede banen te leiden. Pro Image Group beschikt over uiterst professionele projectmanagers die de eindverantwoordelijkheid hebben over de totale uitvoering. Bovendien beschikt Pro Image Group over een uitgebreid bestand aan producenten, crewmensen voor voor- en achter de coulissen en kleedsters e.d. Uiteraard altijd met een uitgebreide ervaring in de fashion- en lifestyle branche.
 • Catering
  Wilt u een hapje of drankje aanbieden aan uw bezoekers, of wilt u een modeshow organiseren inclusief diner? Wij kunnen een modeshow organiseren inclusief catering en bediening.
 • Marketing en communicatie
  Het is onmisbaar dat er bekendheid komt voor uw modeshow. Pro Image Group zorgt ervoor dat uw modeshow bekendheid krijgt bij de doelgroep. Wij zetten de juiste mediamix in om de doelgroep te benaderen, te prikkelen en om er voor te zorgen dat zij naar uw modeshow komen. Wij hebben partnerships met verschillende marketingspecialisten en kunnen dus verscheidene marketingkanalen inzetten om uw event onder de aandacht te brengen:
  • Drukwerk
  • Direct mail
  • Webdesign
  • Social media
  • PR

Hierdoor vinden wij altijd de perfecte mediamix om uw modeshow onder de aandacht te brengen. Ook zorgen wij voor de gastenlijst, zodat de juiste personen een uitnodiging krijgen voor het evenement.

Offerte aanvragen

 

project_trend4_900x422

 

Pro Image Group heeft  jarenlange ervaring in het organiseren van modeshows in verschillende branches. Wij hebben al talloze succesvolle nationale en internationale modeshows  georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan Interbride Düsseldorf, de Nationale Weddingshow en de modeshows op de Huishoudbeurs.

Offerte aanvraag

Wilt u weten wat Pro Image Group voor u kan betekenen of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

naam (verplicht)

e-mail (verplicht)

onderwerp

je bericht