Modellen gezocht

Modellen gezocht voor modellenwerk

Wij zoeken modellen voor het lopen van modeshows, promotiewerkzaamheden en fotoshoots. Voor onze klanten zijn wij altijd op zoek naar mannelijke en vrouwelijke modellen, mannequins, verkoop- en presentatiemodellen en promotors. Als model vertegenwoordig jij onze opdrachtgevers en zorg je voor een gedenkwaardige ervaring voor de bezoekers van evenementen. Krijg jij wel eens complimenten over jouw positieve, enthousiaste uitstraling? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Modellen gezocht voor het lopen van modeshows
 • Modellen gezocht voor promotiewerkzaamheden
 • Modellen gezocht met talent voor hosting activiteiten

Modellen gezocht bij Pro Image Group

‘Modeshows lopen voor grote merken’

Wij zoeken zowel mannelijke als vrouwelijke modellen van verschillende leeftijden. Ook modellen boven de 50 jaar zetten we in als mannequin. Het is een pré als je ervaring hebt met modeshows lopen en dansen. Ook zijn we regelmatig op zoek naar modellen voor een speciale gelegenheid, zoals kinderen of zwangere modellen voor bijvoorbeeld de Negenmaandenbeurs.

Profielschets

 • Vrouwelijke en mannelijke modellen vanaf 16 jaar
 • Enthousiaste uitstraling
 • Talent om te hosten en om publiek te vermaken
 • Je hebt bij voorkeur danservaring en ervaring op de catwalk
 • Vrouwelijke modellen met een minimale lengte van 1.75 meter

Modellenwerk

 • Veelzijdig werk
  • Modeshows lopen
  • Fotoshoots draaien
  • Promotiewerkzaamheden uitvoeren
  • Evenementen hosten
 • Gunstige vergoeding
 • Een uitbreiding van je portfolio

Castings van Pro Image Group

Wij organiseren geregeld castings om ons modellenbestand uit te breiden. Houd onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van onze castings.

Neem contact op met onze contactpersoon Marije voor meer informatie of het opsturen van je portfolio.

Om je een idee te geven van de werkzaamheden die je voor ons kunt doen, geven we hieronder een aantal voorbeelden van opdrachten die we bij Pro Image Group hebben uitgevoerd.

Modellen gezocht voor de catwalk

Op een catwalk lopen tijdens een modeshow maakt een groot deel uit van modellenwerk. Of het nu gaat om een modeshow voor sportkleding, trouwjurken of een show op een beurs, bij Pro Image Group organiseren we allerlei modeshows. Als model maak jij onderdeel uit van de show en toon je kleding van verschillende ontwerpers. Het is aan jou om het publiek te vermaken en te enthousiasmeren. Voor het Margriet Winter Festival hebben we een modeshow georganiseerd waarbij ook een stukje dans kwam kijken. Onze modellen hebben collecties gepresenteerd van onder andere Mart Visser en Witteveen. Ben jij enthousiast, positief en laat jij graag de collecties van ontwerpers zien tijdens een sprankelende modeshow? Schrijf je dan in voor onze casting.

Modellen gezocht voor promotiewerkzaamheden

Modellenwerk bestaat niet alleen uit poseren voor de camera en het lopen van modeshows. Onze modellen doen ook promotiewerk voor klanten, zoals een modepresentatie van de nieuwe voorjaarscollectie van Gerry Weber. Ook kan het zijn dat je als model ingezet wordt bij een thema actie. Treasure Island is zo’n actie met een piratenthema. Modellen hebben zich tijdens de actie volledig ingeleefd in hun rol als piraat. Een groot opblaasbaar piratenschip maakte de sfeerbeleving voor bezoekers compleet.

Ben jij geïnteresseerd in modellenwerk waarbij je promotiewerkzaamheden uitvoert en het publiek vermaakt? Stuur ons je portfolio toe via onderstaand inschrijfformulier en misschien zien we jou wel terug tijdens onze volgende casting.

Modellen gezocht met talent voor hosting activiteiten

Als host of hostess ben je het visitekaartje van de klant, het eerste wat bezoekers zien. Een goede eerste indruk maken is dus belangrijk. Wij zoeken naar modellen die gastvrij en representatief zijn en die ervoor zorgen dat bezoekers zich welkom voelen. Het is aan jou om de activiteiten te promoten en vragen van bezoekers te beantwoorden om hun een fantastische dag te geven.

Wij regelen op verschillende beurzen niet alleen de inrichting van een aantal hallen en de organisatie van modeshows, ook het leveren van hosts, hostesses en promoters behoort tot onze werkzaamheden. Zo staan de modellen van Pro Image Group ook op de Huishoudbeurs, de grootste beurs van Nederland. Ben jij de host die wij zoeken? Geef je dan op voor een casting door je portfolio naar ons op te sturen.

Benieuwd wat voor soort opdrachten je nog meer kunt doen als model bij Pro Image Group? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio.

Tips voor een goed portfolio

Wanneer jij de ambitie hebt om model te worden, moet je een portfolio opbouwen. Ook bij Pro Image Group vragen we om jouw portfolio voor we je uitnodigen voor een casting. Om je te helpen een goed portfolio te maken, geven we je hieronder een aantal tips:

 • Gebruik alleen recente foto’s. Voeg het liefst ieder jaar nieuwe foto’s toe.
 • Neem in je portfolio alleen topfoto’s op, je portfolio moet niet te groot zijn.
 • Zorg voor afwisselende foto’s: verschillende kleding, poses en gezichtsuitdrukkingen, maar ook een afwisseling tussen close-up foto’s en foto’s waar je helemaal op staat.
 • Neem ook foto’s op in je portfolio waarop je weinig tot geen make-up draagt. Op die manier kunnen we goed je gezicht, huid en botstructuur zien.
 • Houd je portfolio up-to-date: zorg er in ieder geval voor dat je minimaal één keer per jaar nieuwe foto’s toevoegt.

Schrijf je in voor modellenwerk

Wil je meer informatie over model worden bij Pro Image Group? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen binnen twee dagen contact met je op.

Upload hier je ingevulde formulier:

Portfolio:

[recaptcha]