Emily T » Model boeken bij Pro Image Group

Het boeken van een model geeft uw evenement of modeshow meer uitstraling en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw bezoekers. Wij beschikken over een divers en kwalitatief modellenbestand van vrouwelijke en mannelijke modellen voor catwalk, dans, foto en promotiewerkzaamheden. Wij zijn hierdoor altijd in staat om u te voorzien van het model dat aansluit bij uw wensen.

Voordelen model boeken bij Pro Image Group

 • Heldere tarieven: geen onverwachte kosten of toeslagen
 • Snel antwoord op uw aanvraag: binnen 48 uur offerte in huis
 • Modellen voor elke gelegenheid: van fotomodel tot model voor een modeshow
 • Kies uit een bestand van ruim 300 professionele modellen

Model nodig? Neem contact op met onze contactpersoon Marije voor een offerte.

marije@proimagegroup.nl 071 760 1140

Om een impressie te geven van onze modellen, hebben wij hieronder een kleine selectie weergegeven uit ons modellenbestand.

Emily T

Confectiemaat: 36 Lengte: 1.70 cmTaille: 66 cm
Foto van Emily T
Categorieën: dansshows, loopshows, vrouwen

Model boeken

Vind gemakkelijk geschikte modellen voor uw evenement of modeshow in ons aanbod. Omdat wij beschikken over meer dan 300 diverse mannelijke en vrouwelijke modellen zijn wij ervan overtuigd dat we u altijd aan een model kunnen helpen.

Kosten modellen boeken

Wij hanteren duidelijke en transparante tarieven en u zult bij ons niet te maken krijgen met onverwachte kosten en toeslagen. Daarnaast geven wij direct aan of een model beschikbaar is voor uw event.

De tarieven van onze modellen verschillen per aanvraag en zijn afhankelijk van de volgende factoren:

 • Het type event of modeshow
 • De duur van de modeshow of evenement
 • Reis- en verblijfkosten
 • De beschikbaarheid van het model
 • De individuele eigenschappen van het model

Pro Image Group heeft jarenlange ervaring in het regelen van modellen voor uw evenement of modeshow. Wanneer u bij ons een model wilt boeken zorgen wij ervoor dat wij u binnen 48 uur een offerte op maat sturen.

Voor meer informatie over het model boeken voor uw evenement, modeshow of beurs neemt u telefonisch contact met ons opnemen via 071 760 1140 of stuur een e-mail naar marije@proimagegroup.nl.

Direct een model boeken? Klik dan op onderstaande button.

MODEL BOEKEN

Tips bij het boeken van een model

Een model is een meerwaarde tijdens promotiewerkzaamheden of tijdens uw evenement. Wanneer u een nieuwe kledingcollectie wilt promoten in uw winkel of een catwalk show organiseert, is het noodzakelijk dat het model goed aansluit op wat u wilt uitstralen. Wij adviseren u daarom graag over welk model het beste past bij de doelstelling van uw evenement.

 

Verschillende doelen model boeken

Bij model boeken wordt vaak de fout gemaakt om een modellen te boeken zonder een doel voor ogen te hebben. Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat onze modellen goed aansluiten bij uw wensen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende doelstellingen voor het inhuren van een model:

 • Bezoekers vermaken
 • Een kledingcollectie promoten
 • Modellen boeken voor een catwalk, dans- en/of modeshow
 • Het hosten van promotionele activiteiten
 • Modellen boeken voor een fotoshoot

Contact opnemen met Pro Image Group

Wilt u meer informatie over de diensten van Pro Image Group of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

naam (verplicht)

e-mail (verplicht)

onderwerp

je bericht